Golvläggare

Golvläggning är en nisch inom byggsektorn och för att bli golvläggare idag går man först bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning husbyggnad på gymnasiet, följt av en tid som lärling ute på arbetsmarknaden. Man får bred allmänkompetens via denna utbildning och kan senare med lätthet sadla om till något annat inom bygg och snickeri. De flesta skolor erbjuder särskilda golvläggningskurser. Om man missar tåget på gymnasiet och kommer fram till att golvläggare är ens drömyrke lite senare i livet så kan man delta i vuxenutbildning, denna möjlighet finns.

Att arbeta som golvläggare är praktiskt, fritt och kreativt. Man får möjlighet att jobba med många olika typer av material och ofta i sällskap av andra hantverkare.

Förarbete

Alla vet vi att ett gott slutresultat avgörs i ett tidigt skede. Noggrant förarbete är a och o för framgångsrika resultat inom alla områden, men kanske särskilt när det gäller bygg och anläggning. Vill man ha ett golv som håller för många år framöver så gäller det dels att lägga tid och energi på förarbetet och dels att välja alla material med stor omsorg. Vi hjälper dig att få det golv du drömmer om och du kan vila tryggt i att allt arbete genomförs med hög grad av professionalism.

Golvmönster

Som golvläggare har vi gedigen kunskap när det kommer till att lägga golv i diverse mönster. Det finns många olika klassiska mönster för trägolv såväl som för plattor av olika slag. Vi har alla givetvis alla verktyg som behövs för att måttanpassa även de knepigaste material och former.

När kvalitet är en prioritet för dig så väljer du oss för din golvläggning i Göteborg.