Golvläggning

Antingen bygger du ett helt nytt hus i vilket du önskar lägga in hållbara, snygga trägolv som ska stå pall för kommande decenniers slitage. Eller så bor du i ett hus modell äldre där du önskar byta ut de gamla, tråkiga golven mot nya, vackra golv som höjer trivselkänslan i ditt hem. Alldeles oavsett så är vi golvläggaren du kontaktar när tiden är inne för nya golv i ditt hem i Göteborg.

Golvslipning

Om du redan har ett vackert trägolv hemma så är du säkert väldigt glad för det. Alla trägolv behöver underhållas med jämna mellanrum, dock inte särskilt ofta. När tiden är inne för en slipning och ytbehandling av ditt trägolv så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi förnyar ditt golv på bästa sätt.

Plattsättning

Golvläggning handlar inte bara om att lägga och behandla klassiska trä- och parkettgolv. Idag är det allt fler som väljer att lägga plattor i form av kakel och klinker på sina golv hemma, mycket för att det är ett väldigt slittåligt och praktiskt material. Man kan välja att lägga plattor hemma med eller utan golvvärme och som din golvläggare hjälper vi dig hela vägen från start till mål. Behörighet för våtrumsarbete finns, såväl som kunskap i mönsterplacering.

Mattläggning

Vill du ha en mjuk heltäckningsmatta i sovrummet? Denna typ av mattor var väldigt populära på 1970- och 80-talen men sedan försvann de under relativt lång tid. Nu är de tillbaka och utbudet är bättre än någonsin. Välj en erfaren golv- eller mattläggare när du ska placera ut din heltäckningsmatta, så blir det gjort enligt konstens regler och med ett resultat som håller.

Oavsett vad för golv du vill lägga hemma så är vi ditt självklara val av golvläggare i Göteborg!